Paviljoen 0493-34 18 48 info@tcliessel.nl

Sponsoren

Als sponsorcommissie van Tennisclub Liessel zijn we blij met een verscheidenheid aan sponsoren die we als club hebben.  Naar aanleiding van de nieuwe tennisbanen in 2018 hebben we nieuw overzicht gemaakt van de mogelijkheden om onze vereniging te sponsoren. We vinden het hierbij van belang dat er waar mogelijk sprake is van een wederkerigheid. Oftewel als we investeringen doen als club kijken we in eerste instantie naar de sponsoren om de mogelijkheden te bespreken. Dit lijkt vanzelfsprekend maar is het in de praktijk niet altijd.

 

Bij de nieuwe tennisbanen hadden we heel hard nieuwe winddoeken nodig. Na goed overleg zijn we met 5 sponsoren tot een overeenkomst gekomen:

  • Baan 1 neemt Sported te Mierlo volledig voor zijn rekening.
  • Baan 2 neemt Penninx Jonker en Bots Bouwgroep voor hun rekening.
  • Baan 3 neemt SCN en Winters Liessel BV voor hun rekening.

Voorgenoemde sponsoren hebben allen een grote betrokkenheid bij onze bloeiende tennisvereniging. Mede door deze sponsoren zijn we in de mogelijkheid om te blijven investeren in een tennisclub waarbij het aantal junior en senior leden al jaren toeneemt. Een goede zaak voor onze vereniging maar ook voor de herkenbaarheid van onze sponsoren.

 

Naast de doeksponsoren hebben we ook:

  • Sponsorbord sponsoren. De borden zijn duidelijk herkenbaar aanwezig op het hekwerk van baan 3 zodat ze voor alle spelers en toeschouwers goed te zien zijn. Er is nog ruimte, dus grijp je kans als je hier onderdeel vanuit wilt maken.
  • Bij de vele activiteiten die we als club organiseren verschijn je in beeld in de kantine. Daarnaast staat u vermeld op de site van onze club.

 

Zonder sponsoren geen bloeiende sportvereniging. Met trots wil ik zeggen dat zij er mede voor zorgen dat we een enthousiaste groep jeugdleden, seniorleden en zeker ook vrijwilligers hebben. Daar wil toch iedereen onderdeel vanuit maken.

 

Robert Verberne

Voorzitter Sponsorcommissie TC Liessel

 

Hoofdsponsoren

 

Bordsponsoren

Clubsponsor