Paviljoen 0493-34 18 48 info@tcliessel.nl

Activiteiten

De activiteiten zijn te volgen via onze ClubApp. Voor nadere informatie over de ClubApp stuur een bericht naar ledenadministratie@tcliessel.nl.

• De Fette Lijsselse Davis Cup
Periode: februari/maart
Al sinds 2004 word jaarlijks dit gezellige toernooi georganiseerd. Alle leden van TC Liessel kunnen zich opgeven, ongeacht de speelsterkte. Op basis van de inschrijvingen worden er gelijkwaardige “landenteams” geformeerd.
Elk jaar weet de organisatie geweldig spannende wedstrijden te plannen met niet zelden een verassende uitslag.

o Play-in
Periode: hele jaar
Elke week op dinsdagavond vanaf 19:00 zijn al onze leden vanaf 15 jaar welkom voor de play-in. De indeling van de wedstrijden wordt door de organisatie gemaakt waardoor je de kans krijgt om met en tegen spelers van alle sterktes te spelen. Uiteraard is de kantine geopend waardoor je onder het genot van een drankje de andere leden beter kunt leren kennen.

o Training senioren
Periode: hele jaar
Sinds 2019 worden de trainingen van TCL verzorgt door TopServe deze professionele organisatie verzorgt tennislessen voor jong- en oud, van beginners tot gevorderde spelers.
Inschrijven kan zo’n 3x per jaar

o Clubkampioenschappen
Periode: juni
Ieder jaar kunnen alle leden van TCL hunnen krachten onderling meten tijdens de clubkampioenschappen. Naast een wisselbeker word er ook gespeeld om een hoofdprijs.
Een leuk toernooi met een vaak drukbezochte finaledag.

o Interne Competitie
Periode: winter
De interne competitie is een tweewekelijks terugkerende competitieavond voor onze leden tijdens de winterperiode. De wedstrijden worden in teamverband gespeeld met elke keer een andere medespeler en tegenstanders.
Uiteindelijk wordt op individueel niveau gekeken wie het beste heeft gescoord. Traditioneel word de winnaar bekend gemaakt op de finaleavond waar ook de trekking voor de Fette plaatsvindt.

o Open Toernooi
Periode: september
Getuige de bezetting al jaren een heel geliefd toernooi voor tennissers uit Liessel en omgeving.
Niet zelden moeten mensen teleurgesteld worden omdat dit toernooi vol zit.
Inschrijven kan in diverse dubbel categorieën.

o No Pro Tournament
Periode: juli
Een laagdrempelig en erg gezellig “all-in” evenement waarbij teams bestaande uit een TCL lid en een onervaren tennisser onderling de strijd aangaan. Bedoeld om een onervaren tennisser niet alleen kennis te laten maken met de tennissport maar ook met de gezellige sfeer binnen de club.

o Competitie (VCL)
Periode: voorjaar/najaar/winter
TCL heeft een reputatie hoog te houden. Al jaren neemt onze club met een ongekend groot aantal teams deel aan de competities in diverse klassen, en dit heeft al tot vele kampioenschappen geleid. Een uitgelezen kans om in teamverband tegen andere clubs te spelen.

o Maak kennis met tennis
Periode: afhankelijk van aanmeldingen

o Seniorentennis

o Oliebollentoernooi
Periode: december
Onder het genot van een oliebol tennissen de jeugd en senioren samen.

o Mini maxi toernooi
Periode: november
Leden van de vereniging van de vereniging mogen een niet lid uitnodigen om samen wedstrijden te spelen. Hierbij speelt een juniorlid met een senior of omgekeerd.