3 Nieuwe Kampioenteams!
zaterdag 5 november 2016

Drie teams kampioen bij TCLiessel.

Tennisclub Liessel heeft in de najaarscompetitie 3 kampioenteams. Op vrijdagmiddag zijn de heren 50 plus tweede klasse, na een zinderende finale en een spannende wachttijd, op de eerste plaats geëindigd. Toen ze in de tweede wedstrijd met 6-0 in de tiebreak achterstonden, presteerden Noud Seijkens en Jos Crooijmans het om de telling geheel naar hun voordeel om te keren: het werd 8-6 voor hen. Na afloop van de wedstrijden moest er 2 uur gewacht worden op de uitslagen van 2 andere teams die ook winnaar van de poule konden worden. Het wachten werd beloond!
Het 35plus mixed-team in de derde klasse moest de beslissende strijd aan gaan met een team van ’t Löbke uit Helmond. Zij stonden één punt los van Helmond en gelijkspel zou genoeg zijn. Tot op de laatste bal was het zeer spannend; Na 3 gespeelde partijen stond het 2-1 voor ’t Löbke. In de laatste mixed partij van Helga Vedder en Frank Winters ging het steeds gelijk op met de tegenspelers. Na 1-1 in sets moest de tiebreak gespeeld worden. In eerste instantie stond Liessel met 4-6 achter maar ze konden deze stand met enkele mooie rally’s omdraaien naar 8-6.
Het zaterdagmiddag damesteam stond al op een goede eerste plek in hun poule; ze moesten één van de vier partijen winnen. Dat lukte hen goed. Uiteindelijk staan ze 6 punten los van het team op de 2
e plaats.
Het is TCLiessel wederom gelukt om met verschillende teams de najaarscompetitie af te sluiten.
Team 50 plusmix vrijdagDames zaterdag
3 Nieuwe Kampioenteams!
zaterdag 5 november 2016


Prins Carnaval bij TCLiessel
zaterdag 21 november 2015


AED reddingsteam ontmoet slachtoffer
donderdag 5 november 2015


Nieuwe voorjaarskampioenen!
vrijdag 29 mei 2015


Vele handen maken licht werk!
zaterdag 29 november 2014


meer nieuws...