Jeugdcommissie 
Lidmaatschap 
Jeugdcompetitie/-teams 
Trainingen 
Clubkampioenschappen 
Oliebollen toernooi 
Mini & Maxi Tennistoernooi 
Toernooien 
Kleding 


Mini & Maxi Tennistoernooi

4 november 2017 

Het mini-maxitoernooi is gepland voor zaterdag 4 november 2017. Het start om 13.00 uur en is afhankelijk van de aanmeldingen om 17.00 uur afgelopen.

Het Mini-maxi toernooi is een gezelligheidstoernooi. Er worden dubbel wedstrijden gespeeld. Een dubbel (koppel) bestaat uit één of twee leden van TC Liessel en heeft de combinatie junior en senior. Het maakt niet uit of de junior of senior lid is. De dubbels worden op sterkte van de junior ingedeeld.

Opgeven kan door een mail te sturen naar verberne.ankie@gmail.com.                               27 september 2015

Het mini-maxitoernooi is gespeeld op zondag 27 september 2015. Het Mini-maxi toernooi is een gezelligheidstoernooi. Er worden dubbel wedstrijden gespeeld. Een dubbel (koppel) bestaat uit één of twee leden van TC Liessel en heeft de combinatie junior en senior. Het maakt niet uit of de junior of senior lid is. De dubbels worden op sterkte van de junior ingedeeld. Het was een super leuke ochtend!
Jaike en Davy Mennen 1e - Saar en Bob Verberne 2eJur Mennen en Rick van Hal 2e - Lize en Robert Verberne 1eLinn en Perry de Jong 2e - Jade Giesbers en Roland van de Mortel 1e


 28 september 2014

Op zondag 28 september hebben we het Mini & Maxi tennistoernooi gespeeld. Het was een leuke, zonnige en sportieve ochtend. Er is gepeeld in drie categoriën:

Rood (mini veld): Teun Smits en Moniek Slaats 1e en Jesse en Walter Arts 2e 

Oranje (driekwart veld): Jur en Davy Mennen 1e en Janne en Jacob van Seccelen 2e

Groen (heel veld): Inge van Stratum en Robert Verberne 1e en Sylvie Arts en Rob Slaats 2e                            29 september 2013 

Op zondag 29 september heeft het Mini & Maxi tennistoernooi weer plaats gevonden. Het toernooi draait om gezelligheid en plezier bij jong en oud. Het was een leuke ochtend. Er is op drie niveaus gespeeld: rood, oranje en geel. 

De categorie rood is gewonnen door Milan en Jos van Tartwijk.

De categorie oranje is gewonnen door Sylvie en Walter Arts.

De categorie geel is gewonnen door Ilse en Robert van Eckendonk. 

Geen nieuws artikelen gevonden.

meer nieuws...